Escuchar

La VI Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa de la UIB homenatja el senyor Gabriel Sampol, de Sampol Ingeniería y Obras

(Contenido en el idioma por defecto)

Emprenedors, empresaris i estudiants amb inquietuds empresarials intercanviaran experiències i rebran informació en l'àmbit de l'autoocupació

VI Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa de la UIB
Dies: 19, 20, 21 i 22 d’abril de 2010
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma


A disposició dels mitjans

Dia: dilluns, 19 d’abril
Hora: 11 hores
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos,

campus universitari, Palma

,

La doctora Margalida Payeras, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats.


Inauguració i obra de teatre

Dia: dilluns, 19 d’abril
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

companyia de teatre "Imagonem"

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de la VI Setmana de l’Emprenedor i de l’Empresa a la UIB. Tot seguit, la companyia Imagonem representarà l’obra de teatre Yoemprendotuemprendeselemprende, dirigida per Erick Burger i patrocinada per la Càtedra Bancaja-UIB Joves Emprenedors.


La Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears organitza la VI Setmana de l’Emprenedor i l’Empresa amb l’objectiu d’informar sobre la manera com s'ha de muntar una empresa, les entitats públiques i associacions que ofereixen serveis a l'emprenedor, exemples de joves empresaris i emprenedors que han creat una empresa i han optat per l'autoocupació.

Hi col·laboren la Càtedra Bancaja-UIB de Joves Emprenedors, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, l’Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment , el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears, la Cambra de Comerç de Mallorca, el Parc Balear d’Innovació Tecnològica i la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears.


Homenatge a Gabriel Sampol

Dia: dimarts, 20 d’abril
Hora: 12 h (conferència), 13.30 h (reconeixement)
Lloc: Aula de Graus d'Economia de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Gabriel Sampol i Marga Payeras

En el marc de les jornades, la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB retrà homenatge al senyor Gabriel Sampol, president de Sampol Ingeniería y Obras, qui impartirà una conferència sobre la innovació en el negoci familiar. D’aquesta manera la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB reconeixerà la tasca realitzada i els èxits aconseguits al capdavant del negoci al llarg de 75 anys.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 19/04/2010

Fecha de publicación: 16/04/2010