Escuchar

La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca es presenta als batlles i regidors de vint municipis

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dilluns, 18 d’abril de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears presentarà la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l'any 2011 als tinents de batlle i regidors dels vint municipis on es duran a terme les activitats. Aquest programa compta amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, El Corte Inglés, l'Obra Social de Sa Nostra i els ajuntaments dels municipis implicats.

L'edició 2011 de la UOM als Pobles de Mallorca organitzarà 21 programes en vint municipis i arribarà, aquest any, a dos pobles nous, Petra i Puigpunyent. L’edició vinent continua la formació a Alcúdia, Andratx, Binissalem, Calvià, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Llucmajor, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, sa Pobla, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sineu, Son Servera i Son Servera-Cala Millor.

A l'acte d'inauguració hi estan convidats els batlles dels pobles participants; els regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials dels diferents municipis, com també els responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans dels pobles.

També hi assistiran el president de l' Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Jaume Garau; el director de l’Obra Social de Sa Nostra, senyor Andreu Ramis; el director del Departament de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antoni Sànchez; la directora de la UOM, doctora Carme Orte; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades amb estudis primaris que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme. Aquestes activitats es poden impartir a la UIB, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se. Amb el programa UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 18/04/2011

Fecha de publicación: 15/04/2011