Escuchar

La UIB se suma al bicentenari del naixement de Josep Maria Quadrado

(Contenido en el idioma por defecto)

La Facultat de Filosofia i Lletres i la Societat Historicoarqueològica Martí Bella organitzen unes jornades a Menorca i una conferència al campus de Palma 

Amb motiu del bicentenari del naixement de Josep Maria Quadrado, la Societat Historicoarqueològica Martí Bella i la Facultat de Filosofia i Lletres han organitzat un programa commemoratiu d’activitats. 

Els dies 8, 9 i 10 es duran a terme, en el Centre Artístic de Ciutadella, les XVII Jornades de Recerca Històrica de Menorca: Josep Maria Quadrado i les transformacions del seu temps. La ponència inaugural serà a càrrec del doctor Miquel J. Deyá, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, que dissertarà sobre «Josep Maria Quadrado i els paradigmes historiogràfics del segle XIX». 

A més, dilluns dia 11, a les 17 hores, la Sala de Graus de l’edifici Ramon Llull (Facultat de Filosofia i Lletres) del campus acollirà una conferència del doctor Miquel Àngel Casasnovas Camps, titulada «La petjada de Josep Maria Quadrado en la Menorca del segle XIX». La UIB, a través de la Facultat de Filosofia i Lletres, s’afegeix, així, a la commemoració del bicentenari de l’il·lustre menorquí.  

Fecha del evento: 08/11/2019

Fecha de publicación: 06/11/2019