Escuchar

La UIB participarà amb 24 estands a la Fira de la Ciència 2011, que es durà a terme del 7 al 9 d'abril a Eivissa

(Contenido en el idioma por defecto)

Inauguració
Dia: dijous, 7 d’abril de 2011
Hora: 12.30 hores
Lloc: Recinte de Fires i Congressos d’Eivissa i Formentera

La senyora Pilar Costa, consellera d’Interior, Innovació i Justícia, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, inauguraran la Fira de la Ciència 2011.

També hi assistiran el senyor Pere Oliver, director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació; la doctora Gemma Turnes, directora de l’Oficina de Suport a la Recerca (OSR) de la UIB; i el doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera.

Fira de la Ciència
Dies: 7, 8 i 9 d’abril de 2011

Hora: de les 10 a les 20 hores
Lloc: Recinte de Fires i Congressos d’Eivissa i Formentera

El Recinte de Fires i Congressos d’Eivissa i Formentera acollirà del 7 al 9 d’abril la Fira de la Ciència 2011, organitzada per la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia amb la col·laboració de la UIB, la Conselleria d'Educació i Cultura i el Consell Insular d’Eivissa. L’entrada a la fira és gratuïta.

L’ONU ha declarat el 2011 Any Internacional de la Química i Any Internacional dels Boscs. Per això, la X Fira de la Ciència se centrarà en la importància de la química en la vida quotidina i en la interacció de la humanitat amb els boscs.

La UIB hi participarà amb 24 estands, en els quals els assistents podran fer experiments sensitius, conèixer quins són els aliments més bons per a la salut, aprendre a salvaguardar la biodiversitat, construir una naveta, esbrinar com es genera l’energia fotovoltaica, detectar radioactivitat ambiental, mesurar els colors o experimentar amb nitrogen líquid, entre molts altres experiments científics i tècnics preparats pels departaments, instituts i serveis de la UIB.

L’Oficina de Suport a la Recerca (OSR) de la UIB organitza el desplaçament i la participació de la representació de científics i serveis, que mostraran la recerca que es fa a la Universitat.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 07/04/2011

Fecha de publicación: 06/04/2011