Escuchar

La UIB lliura els premis del II concurs de simulació de borsa als alumnes de la Facultat d'Economia i Empresa

(Contenido en el idioma por defecto)

L’equip guanyador podrà gestionar una cartera de 5.000 euros i quedar-se amb els beneficis

El Departament d’Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears ha lliurat els premis del II concurs de simulació de borsa de la Universitat de les Illes Balears i la societat de valors GVC GAESCO, SV.

Vuitanta estudiants de la Facultat d’Economia de l'Empresa de la UIB han participat en aquesta competició, que va comptar en la primera edició amb vint i quatre alumnes. Està previst repetir el pròxim any la competició de borsa que té com a principal objectiu promoure entre els alumnes el coneixement i la familiarització amb la borsa espanyola, i, al mateix temps, fomentar el treball en equip.

Vint equips han gestionat durant quatre mesos un capital fictici de cinquanta mil euros. Per elaborar la classificació del concurs no sols s’ha considerat la rendibilitat obtinguda sinó també el nivell de risc assumit.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Departament d’Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de la societat de valors GVC GAESCO i s’ofereix als alumnes a través de la Facultad d’Economia i Empresa.

Els premis

L’equip guanyador, format pels alumnes Tomàs-Miquel Gil, Natalia Fernández, Ander Gamon i Gabriel Gomila, estudiants del segon curs del grau d’Administració d’Empreses, rebrà com a premi la gestió d’una cartera de 5.000 euros fins al final de setembre, i els beneficis que obtinguin durant aquest termini. A més, cada participant rebrà un reproductor musical multimèdia.

El segon grup classificat rebrà un reproductor musical multimèdia i el tercer equip disposarà d’una inscripció anual al servei d’informació de la Borsa.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 30/05/2011