Escuchar

La UIB inaugura el I Congrés Internacional de Turisme entre la Xina i Espanya per analitzar el boom turístic xinès

(Contenido en el idioma por defecto)

www.ictchs.org

CanalUIB

Inauguració
Dia: dilluns, 29 de març de 2010
Hora: 9.30 hores
Lloc: auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració del I Congrés Internacional de Turisme entre la Xina i Espanya, organitzat per la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) i la Universitat de Canton, que es durà a terme els dies 29, 30 i 31 de març de 2010 a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari de Palma.

Hi assistiran el senyor Yu Qi-cai, vicerector de la Universitat de Canton; el senyor Eduardo Fayos, secretari executiu del Consell d’Educació i Ciència de l’Organització Mundial del Turisme; el doctor Marcos Robledo, director de l’Escola de Turisme de la UIB; el doctor Jordi Lalucat, vicerector d’Investigació de la UIB; i la doctora Yuhua Luo, presidenta del congrés i professora de la UIB.


Roda informativa i signatura de conveni

Dia: dilluns, 29 de març de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: direcció de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
Edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma
 

El vicerector de la Universitat de Canton, Yu Qi-cai, i la rectora de la UIB, Montserrat Casas, signaran un conveni per impulsar l’intercanvi científic, acadèmic i cultural entre les dues universitats. L’acord de col·laboració preveu el desenvolupament de programes d’estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperacio en els camps de la docència, la formació d’estudiants i la investigació. Aquest conveni s’estableix en el marc d’interacció cultural i científica establert entre la Xina i Espanya.

Hi assistiran la doctora Yuhua Luo, presidenta del I Congrés de Turisme Internacional entre la Xina i Espanya, el doctor Francesc Sastre, director de l’Escola d’Hoteleria i la doctora Catalina Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària. 

El Congrés

Els experts analitzaran els reptes i les oportunitats que generarà el boom turístic xinès previst per als pròxims anys. Al llarg d’aquests tres dies, els participants tindran l’oportunitat de conèixer la forma de fer negocis a la Xina i d’establir contactes amb empresaris d’aquest país.

Aquesta iniciativa pionera transmetrà al sector turístic de les Illes Balears la necessitat de preparar-se per al creixement del turisme xinès a causa de la competència que pot suposar l’obertura de la Xina com a destinació. A més, també plantejarà aquesta situació com un repte per a les empreses turístiques balears, que tindran l’oportunitat d’aprofitar el creixement del nombre de turistes xinesos i la possibilitat de convertir el turisme balear en soci experimentat del turisme xinès.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 29/03/2010

Fecha de publicación: 26/03/2010