Escuchar

La UIB i APSL signen un conveni de col·laboració

(Contenido en el idioma por defecto)

La signatura del conveni permetrà l’intercanvi d’informació i la col·laborar entre l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) i Advanced Programming Solutions, SL

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el gerent d’Advanced Programming Solutions SL (APSL), senyor Antoni Aloy, han signat un conveni específic de col·laboració entre la UIB, la FUEIB i APSL. La UIB, a través de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB), i APSL podran intercanviar informació i col·laborar en el processament i anàlisi de dades i en models computacionals de fenòmens socials i sociotècnics.

Aquest conveni té per objecte desenvolupar programes de col·laboració conjunts, intercanvi i cooperació en els camps de la docència, divulgació i recerca. La cooperació entre totes dues parts pot incloure l’intercanvi d'informació, la impartició de seminaris, la realització de col·loquis i simposis, estudis de recerca conjunts i altres activitats de col·laboració.

Actualment, APSL es dedica al desenvolupament integral d'aplicacions i de solucions a mida per a webs i telèfons mòbils, al manteniment de sistemes, administració de serveis al núvol, enginyeria IT, mineria de dades, serveis digitals, consultoria i a formació. Aquesta empresa actualment compta amb més de 60 treballadors d'alta qualificació, molts d'ells sortits de la UIB.

Han assistit també a la signatura del conveni el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, doctor Luis Vegas; el doctor Maxi San Miguel, director de l'IFISC (CSIC-UIB); la doctora Simona Obreja, gestora de projectes de l'IFISC (CSIC-UIB); i el director del departament de Data Science d'APSL, doctor Juan Carlos González. 

Fecha de publicación: 24/02/2020