Escuchar

La UIB acull l'assemblea general de la Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica

(Contenido en el idioma por defecto)

65 estudiants d'enginyeries relacionades amb la informàtica de trenta universitats de tot l'Estat es reuneixen a la UIB del 6 al 10 de novembre 

Dia: dimecres, 6 de novembre de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: sala d'actes de Sa Riera, carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull, del 6 al 10 de novembre, la cinquanta-unena Assemblea General Ordinària de la Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica (RITSI). 

Hi participaran 65 estudiants de trenta universitats espanyoles, que tractaran sobre aspectes de les titulacions i les professions relacionades amb l'àmbit de la Informàtica, com ara la situació de les dones en les tecnologies de la informació i la comunicació o l'ètica i la deontologia de l'activitat professional dels enginyers informàtics. 

La RITSI és una associació d'estudiants d'àmbit estatal, creada l'any 1992 amb l'objectiu de representar els estudiants d'enginyeries en informàtica i traslladar el seu punt de vista sobre qüestions relacionades amb les titulacions i l'activitat professional davant els diferents òrgans i institucions, com ara els col·legis professionals o les conferències de degans, per exposar-los el punt de vista dels estudiants. 

A la inauguració d'aquesta esdeveniment hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la directora de l'Escola Politècnica Superior, doctora Loren Carrasco; el subdirector de l'Escola Politècnica Superior, doctor Carlos Guerrero; i la presidenta de la RITSI, senyora Alicia Alonso. També hi ha assistit la vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez.

La cinquanta-unena Assemblea General Ordinària la RITSI té el suport de l'EPS, el Consell d'Estudiants i el Vicerectorat d'Estudiants de la UIB.  

Fecha del evento: 06/11/2019

Fecha de publicación: 06/11/2019