Escuchar

La Rectora de la UIB participarà al Fòrum Internacional de l'Estudiant, que es durà a terme a Casablanca (Marroc) del 22 al 25 d'abril

(Contenido en el idioma por defecto)

La Rectora de la Universitat de les Illes Balears (UIB), la doctora Montserrat Casas, assistirà al Fòrum Internacional de l'Estudiant, que es durà a terme a Casablanca (Marroc) del 22 al 25 d'abril. La Rectora hi pronunciarà el 24 d'abril la ponència «L'oferta acadèmica de les universitats espanyoles en el Procés de Bolonya». També participarà en la reunió que mantindran els representants de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles i els de la Conferència de Rectors Marroquins.

Les universitats de l'Estat espanyol són les convidades d'honor de la dinovena edició d’aquesta fira educativa, que és la més important del Marroc i que enguany comptarà amb la presència de més de 500 expositors de diferents institucions públiques i privades relacionades amb el món educatiu. Es preveu que més de 280.000 visitants acudeixin al llarg dels quatre dies que durarà la fira. Marroc és el segon país amb més d'estudiants i investigadors internacionals en les universitats de l'Estat espanyol.

Fecha del evento: 22/04/2010

Fecha de publicación: 19/04/2010