Escuchar

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears proposa la gastronomia com a fil conductor de la multiculturalitat i la integració social

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimecres, 21 d’abril de 2010
Hora: 11.15 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears organitza la jornada Els Valors de la Convivència Multicultural i de la Gastronomia a Mallorca, amb l’objectiu de fomentar la convivència, la tolerància i la integració social entre cultures.

L’arribada a les Illes Balears de població que prové de fora de l’Estat implica una convivència multicultural que aporta valors de petits grups que s’han d’integrar dins estructures de cultures i valors diferents. Aquesta jornada persegueix l’objectiu de fomentar aquesta comunicació intercultural des de la perspectiva de la gastronomia com a element homogeneïtzador i integrador.

Es realitzaran tallers temàtics organitzats i conduïts per alumnes de psicologia, filosofia, empresarials, turisme i hoteleria, relacionant comunicació multicultural i valors, organització social, creixement demogràfic, turisme i hoteleria, utilitzant el fil conductor de la gastronomia com a element que identifica el grup i que, alhora, és valor de convivència.

Programa 

  • D’11.15 a 12.15 hores: tallers temàtics.
  • De 12.30 a 13.45 hores: taula rodona per presentar les conclusions dels tallers temàtics i en la qual es tractaran les estratègies de convivència.
  • A les 15 hores: Consensuar i difondre. Es llegirà un manifest en què es recolliran els aspectes més importants de la convivència multicultural.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 21/04/2010

Fecha de publicación: 19/04/2010