Escuchar

L'Escola Universitària de Turisme de la UIB celebra el XX aniversari de creació

(Contenido en el idioma por defecto)

Hi participaran alguns dels millors experts internacionals en l’estudi del Turisme

Dia: dijous, 11 de juny de 2009
Hora: 10 h
Lloc: Escola de Turisme,
edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5

Tindran lloc els actes de celebració del XX aniversari de la creació de l’Escola Universitària de Turisme de la UIB. Els actes coincideixen amb l’onzena reunió de la Conferència Bianual de l’Acadèmia Internacional per a l’Estudi del Turisme (Internacional Academy for the Study of Tourism), un organisme internacional de reconegut prestigi que aplega acadèmics d’excepció en diferents àmbits relacionats amb l’estudi i la investigació en turisme a tot el món.

Entre els actes programats per l’Escola Universitària de Turisme destaquen les conferències que protagonitzaran alguns dels investigadors més importants de la Internacional Academy for the Study of Tourism, com ara el doctor Douglas Pearce, de la Victoria University Management School, Nova Zelanda, el doctor Julio Aramberri, de la Universitat de Drexel, Filadèlfia, EUA, i el senyor Eduardo Fayos, director d’educació i de representació regional per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del doctor Marco Antonio Robledo, director de l’Escola Universitària de Turisme, i de la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 11/06/2009