Escuchar

Jornada de portes obertes a la UIB perquè els estudiants de secundària visitin el campus en família

(Contenido en el idioma por defecto)

La UIB organitza les jornades de portes obertes Vine a la Universitat: Famílies, adreçades a les famílies dels estudiants de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior. Aquestes jornades s’organitzen per donar a conèixer la UIB i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari i les instal·lacions als pares i mares dels futurs alumnes universitaris, informar-los sobre l’oferta d’estudis de la Universitat i la manera com s’hi accedeix, com també informar-los sobre els serveis i les prestacions que els ofereix la UIB.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material, una sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat, els estudis que s’hi imparteixen, les beques i els ajuts. També s’ explicarà el programa d’acolliment per als nous alumnes i els programes de mobilitat que s’ofereixen. Finalment, podran participar en la visita guiada pel campus i recollir material informatiu de la UIB.

Aquestes jornades les organitza el Vicerectorat d’Estudiants i Campus de la UIB, mitjançant el Servei d’Informació, d’acord amb el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 02/04/2011

Fecha de publicación: 01/04/2011