Escuchar

Jornada de Portes Obertes a la Seu Universitària d'Eivissa i Formentera

(Contenido en el idioma por defecto)

Hi participaran devers sis-cents alumnes de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior

Dies: divendres 25 de gener de 2019 i dimarts 29 de gener de 2019
Hora: primer torn, de les 10.15 a les 12.15 hores; segon torn, de les 11.45 a les 13.45 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, carrer del Calvari, 1, Eivissa

Prop de sis-cents estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior dels centres educatius d’Eivissa i Formentera participaran en la Jornada de Portes Obertes de la Seu Universitària d'Eivissa i Formentera, organitzada pel Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), juntament amb la seu universitària d’Eivissa i Formentera

Enguany, a més de xerrades informatives amb professors dels estudis que s’imparteixen a la seu i a l'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, hi haurà com a novetat una activitat durant la qual el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) oferirà als estudiants recomanacions que des d'ara mateix poden adoptar amb vista al futur mercat laboral.

La jornada està pensada per informar i resoldre els dubtes que puguin tenir els/les joves a l’hora d’escollir el seu futur, i donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que posen al seu abast. De la mateixa manera, s’informarà dels requisits i dels procediments d’accés i d’admissió a la Universitat per als alumnes de batxillerat i CFGS, alhora que es presentarà l’oferta d’estudis de grau i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment la que s’ofereix a la seu d’Eivissa i Formentera. En aquest sentit, cal recordar que s’hi ofereixen els graus d’Administració d’Empresa, Dret, Educació Primària i Infermeria, mentre que a l’Escola Universitària de Turisme es poden cursar els estudis de Turisme

Fecha del evento: 25/01/2019

Fecha de publicación: 22/01/2019