Escuchar

Inauguració de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Eivissa

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dijous, 5 de novembre de 2009
Hora: 17 h
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera
C/ de Bes, 9, Eivissa

Tindrà lloc la inauguració de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, 2009- 2010 a la Seu de la UIB d'Eivissa i Formentera. La conferència inaugural “Univers i home: El triomf de la raó” anirà a càrrec del doctor Josep Lluís Ballester, catedràtic d’universitat del Departament de Física de la UIB.

Hi assistiran el senyor Marià Torres, conseller de Política Educativa i Cultural del Consell d’Eivissa, la senyora Margalida Marí, delegada territorial a Eivissa d’Educació i Cultura, el senyor Fernando Roig, delegat territorial de Sa Nostra a Eivissa, i el doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus universitàries, entre d’altres.

També han confirmat la seva assistència la senyora Maria Ribas, regidora de Política Educativa i Cultural de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i el senyor Claudio Torres del Moral, cònsol honorari de França.

Els continguts del Diploma de la UOM a la Seu pretenen obrir la Universitat al col·lectiu de gent gran, amb un programa educatiu i cultural dissenyat amb aquesta finalitat.

Alguns dels continguts del programa d’aquest curs són: Història d’Eivissa, Literatura universal: grans autors i grans obres, Economia mundial al segle XXI i Salut i qualitat de vida.

Novetats

Enguany, com a novetat, la UOM a Eivissa i Formentera ofereix dos tallers optatius de deu hores cada un: «Taller de voluntariat social i cultural» i «Taller d’investigació etnogràfica: les històries de la vida».

Hi ha 28 alumnes matriculats.

Fecha del evento: 05/11/2009

Fecha de publicación: 04/11/2009