Escuchar

IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Els dies 12 i 13 de març els universitaris podran trobar feina sense sortir del campus

Uns 300 universitaris assistiran a tallers que els formaran en les capacitats que demanen les empreses

Acte d'inauguració
Dia: dimecres, 12 de març de 2008
Hora: 10.30 hores
Lloc: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Hi seran presents la senyora Margarita Nájera, consellera de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears; la senyora Francesca Garcias, directora general d'Universitat; el senyor Felicià Fuster, president del Consell Social de la UIB; la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; el senyor Miquel Carrió, director de la dita Fundació; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Després dels parlaments, el DOIP sortejarà un viatge per a dues persones entre universitaris. Seguidament, les autoritats faran un recorregut pels estands de les empreses i entitats instal·lades al campus.

Quaranta dues empreses i entitats s'instal·laran durant dos dies al campus de la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu de trobar-se amb estudiants i titulats universitaris en el IV Fòrum de l'Ocupació de la Universitat de les Illes Balears.

El Fòrum té lloc el dimecres 12 i el dijous 13 de març de 2008, de les 10.30 a les 18 hores, a l'edifici G. M. de Jovellanos, al campus de la Universitat de les Illes Balears. L'organitza el Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears en col·laboració amb el Tour del Empleo.


Més de 300 universitaris s'han inscrit als tallers que ofereix el DOIP

El IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB ofereix als universitaris la possibilitat d'assistir a presentacions d'empreses, taules rodones de sortides professsionals i a tallers que els formaran en les capacitats que demanen les empreses.


Vint estudiants de Menorca i d'Eivissa seran al Fòrum de l'Ocupació de la UIB

La FUEIB finança el desplaçament de 23 estudiants de Menorca i d'Eivissa i Formentera perquè puguin assistir al Fòrum. Així mateix totes les presentacions i taules rodones de Fòrum es podran seguir per videoconferència a les seus de la UIB de Menorca i d'Eivissa i Formentera.


Sorteig d'un viatge per a dues persones

La FUEIB, mitjançant el DOIP, forma part d'un projecte d'inserció laboral amb el Servei d'Ocupació de les Illes Balears del Govern de les Illes Balears (SOIB) adreçat a titulats universitaris que té com a objectiu una inserció laboral de qualitat i adequada a la titulació. El sorteig es convocà per incentivar la participació dels titulats de les Illes Balears en aquest projecte.

El premi és un viatge de tres nits per a dues persones a qualsevol capital d'un país de la Unió Europea.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 12/03/2008