Escuchar

I Olimpíada d'Alemany a la UIB amb la participació d'un centenar d'estudiants de les Illes Balears

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dilluns, 5 de maig de 2008
Hora: 11 hores
Lloc: aula 17 de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador (Escola d'Hoteleria)
i seus universitàries de Menorca i Eivissa.

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la Universitat de les Illes Balears juntament amb la Conselleria d'Educació i Cultura (Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives) organitzen per primera vegada l'Olimpíada d'Alemany a les Illes Balears, que comptarà amb la participació no sols d'estudiants de batxillerat sinó també d'ESO.

D'aquesta manera es pretén potenciar i fomentar l'estudi de la llengua alemanya al batxillerat, una assignatura optativa dins l'actual sistema educatiu, i afavorir el contacte dels alumnes amb el món universitari.

El nombre de participants queda distribuït de la manera següent:

Mallorca: 50 (ESO) / 25 (batx)
Menorca: 11 (ESO) / 6 (batx)
Eivissa: 4 (ESO) / 2 (batx)

Els premis consistiran en xecs per a material informàtic i/o bibliogràfic per als guanyadors i per als seus centres d'estudi. Els premis es distribueixen de la manera següent:

Quart d'ESO

1 premi: 150 €
2 premi: 100 €
3 premi: 50 €

Segon de batxillerat

1 premi: 150 €
2 premi: 100 €

Els IES dels alumnes premiats també rebran les mateixes quantitats.

Així mateix s'ofereix una matrícula gratuïta a qualsevol estudi de la UIB als dos alumnes més ben qualificats al nivell de segon de batxillerat.

La prova té dues parts. En primer lloc, es realitzarà un examen tipus text de 50 preguntes amb continguts gramaticals i lèxics. En segon lloc, es farà una redacció amb dos temes, per triar-ne un. El conjunt de la nota és la mitjana de les qualificacions obtingudes a les dues proves. El contingut de les proves i els temes de les redaccions queden determinats pels currículums oficials.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 05/05/2008