Escuchar

I Jornada de Tutors i Tutores d'Empresa

(Contenido en el idioma por defecto)

El DOIP ha presentat el Manual de tutors d’empresa i els ha agraït la seva tasca

 

El Departament d’Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears ha reunit una seixantena de tutors i tutores d’empreses que tenen alumnes de la UIB en pràctiques. Els tutors són les persones de referència per a l’aprenent a l’empresa, i no solament han de complir els requisits professionals per transmetre coneixements, sinó que també han de tenir aptituds pedagògiques per dur a terme la seva tasca de manera eficient i assegurar, així, la qualitat de la formació.

A la trobada, s’ha presentat el Manual de tutors d’empresa, que ha elaborat el DOIP per facilitar la tasca dels tutors. El DOIP vol empoderar-los i fomentar la capacitat que tenen per millorar la planificació de les pràctiques de l’alumnat.

L’any acadèmic 2017-18, el DOIP va gestionar 731 pràctiques extracurriculars a empreses. Algunes d’aquestes experiències permeten la futura inserció professional d’aquests estudiants.

La I Jornada de Tutors i Tutores d’Empresa ha tingut lloc el dijous, 28 de novembre, a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda del campus universitari.

 

Fecha del evento: 27/11/2019

Fecha de publicación: 28/11/2019