Escuchar

Homenatge a Antoni Artigues: «Company, mosseguem la vida!»

(Contenido en el idioma por defecto)

El doctor Antoni Artigues i Bonet era professor titular del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i l’impulsor del projecte de teatre universitari Magisteri Teatre - Mag Poesia 

Dia: dimecres, 28 de març de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: Sala Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears retrà homenatge al doctor Antoni Artigues i Bonet, professor titular del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i ànima del projecte de teatre universitari Magisteri Teatre - Mag Poesia, que va morir el passat 6 de març.

Durant l'acte, els companys i amics d'Antoni Artigues recordaran la seva trajectòria com a «mestre de mestres» i com a impulsor de nombrosos projectes culturals, com ara el projecte de teatre universitari Magisteri Teatre - Mag Poesia. Hi participaran els xeremiers Dídac Martorell i Josep Fiol; els glosadors Mateu Matas, Maribel Servera, Miquel Àngel Adrover i Pau Riera; i l’alumne del grau de Llengua i Literatura Catalanes Tomeu Crespí, que dirà un poema. També hi cantarà el seu company i amic Gabriel Oliver, Majoral, acompanyat de Delfí Mulet (guitarra) i Biel Torres (clarinet).

Els parlaments aniran a càrrec de Maria Bellver, exalumna d'Antoni Artigues i component de Magisteri Teatre - Mag Poesia; Jaume Corbera, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i cofundador de la Llibreria Quart Creixent; Margalida Pons, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General; Noemy Berbel, professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques; Jaume Guiscafrè, director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General; i Josep Lluís Oliver, degà de la Facultat d'Educació.

L’acte l’organitzen conjuntament Magisteri Teatre - Mag Poesia, el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, la Facultat d’Educació i el Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Notícia relacionada

Fecha del evento: 28/03/2018

Fecha de publicación: 26/03/2018