Escuchar

Galina Kulakova guanya el IV Concurs de Monòlegs en Anglès del Grup 9 d'Universitats

(Contenido en el idioma por defecto)

L'alumna del Màster en Direcció i Planificació del Turisme ha representat la UIB en aquesta competició, que ha tingut lloc a la Universitat Pública de Navarra

 

Galina Kulakova, estudiant del Màster en Direcció i Planificació del Turisme a la Universitat de les Illes Balears, ha guanyat el IV Concurs de Monòlegs en Anglès del Grup 9 d'Universitats (G9). El concurs va tenir lloc el divendres, 15 de març, al campus d'Arrosadia, de la Universitat Pública de Navarra, a Pamplona.

L'alumna de la UIB ha aconseguit 600 euros. En el segon lloc s'ha classificat Leonel Armando Fuentes Montcada, que cursa el Màster Universitari en Recerca en l'Ensenyament i l'Aprenentatge de les Ciències Experimentals, Socials i Matemàtiques de la Universitat d'Extremadura, i ha obtingut 300 euros. Han pres part en la competició cinc estudiants de grau i quatre de màster de cada una de les universitats d'aquesta associació i la llengua materna de la qual no és l'anglès, amb monòlegs de temàtica universitària relacionada amb la internacionalització.

A més dels guanyadors, han participat en el concurs els estudiants següents (per ordre alfabètic, amb indicació, entre parèntesis, de la titulació que cursen i de la universitat a la qual pertanyen): Elena Álvarez Rodríguez (grau en Llengua Espanyola i les seves Literatures, Universitat d'Oviedo), Iman Ayad Benomar (grau d’Administració i Direcció d'Empreses, Universitat de Castella-la Manxa), Michelangelo Diamubeni (grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials, Universitat de Cantàbria), Yosra Hamdoun Bghiyel (Màster Universitari en Estudis Avançats en Humanitats, Universitat de La Rioja), Sergio López Equiza (grau d’Enginyeria Mecànica, Universitat Pública de Navarra), Bosco López Landa (grau d’Enginyeria Industrial, Universitat del País Basc) i Alberto Vela Rodrigo (Màster Universitari en Món Antic i Patrimoni Arqueològic, Universitat de Saragossa).

El jurat ha estat format pels professors Amparo Lázaro Ibarrola (Universitat Pública de Navarra), com a presidenta, i Gorka Orueta Estibariz (Universitat del País Basc) i Pablo García Rodríguez (Universitat d'Extremadura). Ha presentat la final Enrique Armendáriz Íñigo, director de l'Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació del Vicerectorat d'Internacionalització de la UPNA.

Cada monologuista ha disposat d’entre cinc i set minuts per desenvolupar el seu discurs. El jurat ha valorat qüestions com l'impacte del monòleg, el domini de l'idioma anglès, la seguretat i el coneixement del tema, la coherència i la cohesió del discurs, el llenguatge no verbal, la naturalitat i l'expressivitat, el domini de l'espai, i el to i la projecció de la veu.

Un grup per a la col·laboració

El Grup 9 d'Universitats (G9) és una associació constituïda el 1997 i integrada per les universitats públiques espanyoles que són úniques en les comunitats autònomes respectives: Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, Illes Balears, La Rioja, Oviedo, País Basc, Pública de Navarra i Zaragoza. Agrupa, en total, devers 200.000 estudiants presencials.

La finalitat de l'associació és potenciar les relacions entre les institucions universitàries pertanyents al grup per promoure, entre d’altres, la col·laboració en activitats docents i investigadores de la seva comunitat universitària. 

Fecha de publicación: 18/03/2019