Escuchar

Els productes ecològics tornen aquest octubre a la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

La comunitat universitària tornarà a gaudir dels productes ecològics gràcies a pagesos locals i de Comerç Just 

A partir del 3 d'octubre, el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB a través de l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS) torna a muntar al campus el mercat de productes ecològics. Cada dijous, entre les 11 i les 14 hores, podreu trobar les paradetes a la zona de vianants entre els edificis Ramon Llull i Mateu Orfila i Rotger. 

Aquest mercat neix el 2014 amb l'objectiu de promoure i acostar els productes ecològics, tant de producció local i de temporada com de comerç just, a tota la comunitat universitària. D’aquesta manera, recuperam varietats locals i autòctones de l'illa, oferim productes ecològics sense intermediaris, i alhora, facilitam un punt de trobada entre la comunitat agrícola i ecològica i els consumidors.

Aprofitam l'ocasió per donar les gràcies als pagesos Susana i Antoni, de Sa Casa Pagesa (a qui podreu trobar cada dijous), i també a Marta, Laura i Carlos, representants de s'Altra Senalla-Comerç Just (cada primer dijous de mes), per posar-nos a l'abast aquests aliments tan preuats. També agraïm a la comunitat universitària el suport a aquesta iniciativa. 

Fecha del evento: 03/10/2019

Fecha de publicación: 26/09/2019