Escuchar

El sistema de protecció a la dependència a Europa. Una perspectiva comparada

(Contenido en el idioma por defecto)

El senyor Lluís Gil, cap de servei de la Direcció General de Planificació i Avaluació de l'IMSERSO, clausura la I Universitat Internacional d'Estiu per a Gent Gran

Dia: dissabte, 13 de setembre de 2008
Hora: 13.30 h
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El senyor Lluís Gil, cap de servei de la Direcció General de Planificació i Avaluació de l'IMSERSO, impartirà la conferència El sistema de protecció a la dependència a Europa. Una perspectiva comparada , en el marc de la clausura de la I Universitat Internacional d'Estiu per a Gent Gran, organitzada per la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta iniciativa pionera té l'objectiu d'incentivar l'intercanvi internacional d'experiències universitàries dels adults grans. Hi han participat 80 estudiants universitaris més grans de 55 anys vinguts d'Anglaterra, Alemanya, Polònia, Portugal i Espanya. El programa d'actes inclou activitats formatives i tallers, actes lúdics i esportius i visites guiades a diferents indrets de Mallorca i Cabrera.

Hi seran presents el senyor Antoni Oliver, gerent d'INESTUR; el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB; i la doctora Carme Orte, directora de la UOM.

Fecha de publicación: 13/09/2008