Escuchar

El procés de pau entre palestins i israelians obre Viva Voce, un programa de debats organitzat per la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dijous, 3 de febrer de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: Club de Opinión de Diario de Mallorca,
c/ de Puerto Rico, 15, Polígon de Llevant, Palma

Tindrà lloc el debat inaugural del programa Viva Voce, que duu per títol «És possible el procés de pau entre palestins i israelians?». Debatran sobre la qüestió la doctora Margalida Capellà, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UIB, i el doctor Ramon Molina, professor d’Història i Institucions Econòmiques de la UIB. Moderarà el debat el periodista d’Ona Mallorca David Oliver.

Viva Voce és un programa de tres debats públics que s’organitza per acostar a la comunitat universitària temes d’interès general de la realitat social i oferir un espai de discussió sobre aquests temes. Així mateix, Viva Voce donarà als estudiants l’oportunitat d’aprendre a defensar una postura de forma organitzada, raonada i coherent. En aquests debats dos experts en el tema en qüestió defensaran posicions oposades, i el moderador seguirà el format de temps i estil de la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats.

Aquesta edició de Viva Voce inclou debats sobre el control de la corrupció, el procés de pau entre palestins i israelians i els cobraments per drets d’autor.

Programa Viva Voce:

  • Dijous, 3 de febrer: És possible el procés de pau entre palestins i israelians?
  • Dijous, 3 de març: Són excessius els cobraments per drets d’autor?
  • Dijous, 31 de març: Són suficients els controls sobre la corrupció?

Tots els debats es realitzaran al Club de Opinión de Diario de Mallorca a les 19.30 hores.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 03/02/2011

Fecha de publicación: 02/02/2011