Escuchar

El campus de la UIB acull una jornada de reforestació en la qual s'han plantat al voltant de 600 alzines

(Contenido en el idioma por defecto)

Més de 250 persones han plantat aquest cap de setmana prop de 600 alzines al campus de la UIB en el marc de la campanya Pensa i sembra i de l’Any Internacional dels Boscs. Els treballs de reforestació han estat supervisats pels treballadors de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), els treballadors de Proyectos Paisajísticos de Baleares (PPB, SL, empresa que s’encarrega del manteniment de les zones enjardinades del campus) i un grup de voluntaris ambientals de la UIB coordinats per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB. Totes les alzines que s’han plantat provenen del viver Menut.

En total es varen reforestar al voltant de 3.000 m2, tot i que el total de la zona reservada a reforestacions és d’una hectàrea. En aquesta zona, contigua a l’edifici G. M. de Jovellanos, està previst que es duguin a terme altres accions de reforestació, tant d’alzines com de roures i fleixos.

La campanya Pensa i sembra és una iniciativa impulsada per Diario de Mallorca, la Fundació +O2 i la Conselleria de Medi Ambient, amb la col·laboració de l’Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat de la UIB, i té l’objectiu d’incrementar la sensibilitat ambiental de la ciutadania.

A la jornada també hi assistiren la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB; el doctor Martí March, vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària; el doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus; el senyor Gabriel Vicens, conseller de Medi Ambient i Mobilitat; i els responsables de la campanya Pensa i sembra de Diario de Mallorca.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 07/02/2011