Escuchar

El IUNICS col·labora en l'organització de les IX Jornades d'Investigació en Salut de les Illes Balears

(Contenido en el idioma por defecto)

La trobada es durà a terme els dies 14 i 15 d'abril i servirà per mostrar les línies de recerca i innovació de l'àmbit sanitari que duen a terme els investigadors de les Illes Balears

Acte de cloenda
Dia: divendres, 15 d'abril de 2011
Hora: 13.20 hores
Lloc: sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases,
cra. de Valldemossa, 79, Palma

L'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) col·labora en l'organització de les IX Jornades d'Investigació en Salut de les Illes Balears, organitzades per la Direcció General d'Avaluació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum i per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de les Illes Balears.

Les Jornades són un aparador en què els centres i les institucions implicades en l'àmbit de la recerca en salut de les Illes Balears exposen les línies de recerca, els projectes d'investigació i les iniciatives de transferència i innovació que duen a terme. A més, es donarà a conèixer especialment la tasca que realitzen els investigadors de les Illes Balears en l'àmbit de les neurociències.

Cloenda

L'acte de cloenda de les IX Jornades d'Investigació en Salut de les Illes Balears comptarà amb les intervencions del secretari d'Estat d'Investigació, Felipe Pétriz; el conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

IUNICS

El IUNICS és un organisme mixt de recerca entre la Universitat de les Illes Balears i el Govern de les Illes Balears que té com a objectiu fonamental estimular i facilitar l'obtenció de coneixements biomèdics per permetre'n l'eventual translació a la pràctica clínica habitual. El IUNICS es dedica a la recerca científica i tecnològica en l'àrea de les ciències de la salut, i també desenvolupa activitats docents de tercer cicle universitari i cursos de postgrau en l'àrea de ciències de la salut.

En l'actualitat, el IUNICS està integrat per 34 grups de recerca de les àrees de Malalties infeccioses i immunològiques, Malalties renals i cardiovasculars, Neurociències, Nutrició i Oncohematologia, i grups adscrits a la direcció. El director del IUNICS és el doctor Fèlix Grases, catedràtic de Química Analítica del Departament de Química de la UIB.

Fecha del evento: 15/04/2011

Fecha de publicación: 14/04/2011