Escuchar

El Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB i l'Associació Filosòfica de les Illes Balears engeguen el Seminari Permanent de Filosofia AFIB/UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

El Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB) han inaugurat el Seminari Permanent de Filosofia AFIB/UIB. Aquest seminari neix per difondre el coneixement de la comunitat filosòfica balear i per dinamitzar i contribuir a la vertebració d’aquesta comunitat. La difusió es farà a partir de la comunicació d'avenços científics i projectes de recerca realitzats pels investigadors i els alumnes del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, com també de professors de secundària de les Illes Baleares i experts d’àmbit nacional i internacional convidats pel Departament.

El seminari l’ha inaugurat el doctor Francesc Torres, professor i director del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, amb la conferència «El sistema d’idees de Hobbes». El programa 2010-2011 compta, a més, amb altres dues intervencions:

  • «Hegel i la bioètica moderna», a càrrec del doctor Ludwig Siep, professor de la Universitat de Münster. El dimecres 4 de maig de 2011 a les 11 hores a la sala d’actes de Cas Jai.
  • «Nishida Kitarô: l’encontre filosòfic entre Orient i Occident», a càrrec del doctor Lluís Pujadas, professor del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB. El dimecres 11 de maig de 2011 a les 18.30 hores a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull.

L’Associació Filosòfica de les Illes Balears

Les relacions de col·laboració entre l’AFIB i la Universitat de les Illes Balears neixen arran de la signatura d’un conveni marc entre les dues institucions el setembre de 2001. L’AFIB és una associació que cerca fomentar l'estudi de la filosofia, fer de nexe d’unió entre les diferents institucions interessades en aquest saber, fer-lo present en el món cultural i difondre informació dels cursos, seminaris i bibliografia que es facin tant a les Illes Balears com a fora.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 04/04/2011