Escuchar

El Consell Social de la UIB anuncia els guanyadors dels VI Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior

(Contenido en el idioma por defecto)

El Consell Social de la UIB anuncia els guanyadors dels VI Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior. L'acte de lliurament dels premis se celebrarà el 13 de juliol.

Premiats

Els primers premis de la categoria de treballs individuals relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques són per a:

  • Rosa Joana Benejam, alumna de l’Institut d’Educació Secundària (IES) Maria Àngels Cardona, de Ciutadella, Menorca.
  • Teresa Pons, estudiant de l’IES Josep Miquel Guàrdia, d’Alaior, Menorca.

Els primer premi de la categoria de treball individual relacionat amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura és per a:

  • Alejandro Rosselló, alumne de l’IES Marratxí, de Mallorca.

En la categoria de treballs col·lectius relacionats amb qualsevol àrea de coneixement han rebut el primer premi:

  • Marta Jiménez, Micaela Perelló, Anke Melanie Rojic i Ascensión Santiago, de l’IES Berenguer d’Anoia, d’Inca, Mallorca.
  • Llúcia Adrover, Maria Huguet, Maria Olivia Schweiss i Montserrat Terrassa, de l’IES Damià Huguet, de Campos, Mallorca.

Per altra banda, han rebut una menció els treballs de les alumnes de l’IES Josep Miquel Guàrdia, de Menorca, Isabel Perea i Aina Pons, a més de l’estudiant de l’IES Mossèn Alcover, de Manacor, Mallorca, Daphne Vázquez, i de l’IES Damià Huguet, de Mallorca, Silvia Barrera.

Els premis de les categories individuals consisteixen en una matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la UIB o en un val de 600 euros per adquirir llibres, música o material informàtic, en cas que l’alumne no opti per cursar una carrera universitària a la UIB. Els professors responsables dels treballs premiats a les categories individuals rebran un val de 300 euros per a l’adquisició de llibres, música o material informàtic. Els premis de la categoria de treballs col·lectius consisteixen en un miniordinador per a cadascun dels membres de l’equip i en un val de 300 euros per adquirir llibres, música o material informàtic per als professors responsables dels treballs.

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears convoca cada any els Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, amb la intenció de col·laborar en la difusió dels estudis universitaris i per estimular els alumnes a realitzar un primer treball de recerca en els camps de les ciències de la naturalesa i de la salut, de la tecnologia, de les humanitats, de l'art i de les ciències socials, i en temes referits a les Illes Balears.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 05/07/2011