Escuchar

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB ha lliurat els premis als alumnes guanyadors del concurs de borsa en el qual han participat 234 alumnes de la Universitat

(Contenido en el idioma por defecto)

S’han lliurat els premis de la XXI edició del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB, en la qual han participat 234 alumnes de la Universitat repartits en 66 grups, dels quals 56 han acabat l’activitat i 9 han aconseguit rendiments positius.

El grup que ha resultat guanyador ha estat el compost pels alumnes Luis Ramos, Luis Fernández, Alejandro Martínez i José Juan Vidal. En segon lloc ha quedat el grup conformat per Raquel Osuna, Marta Rodríguez, Sanam Budhrani i Girish Budhrani. El premi que rebran el primer i el segon grups classificats és de 2.000 euros, a més d’un viatge a Londres perquè els alumnes coneguin les sales de mercat d’algunes de les principals entitats que operen en els mercats financers. En tercer lloc ha quedat el grup conformat per Maria de Lluc Santos-Rodríguez, Francesc Xavier Lliteras, Marta Padilla i Joan Onofre Riutort, el qual rebrà un premi de 1.000 euros.

També s’han concedit dos premis especials per l’interès demostrat en el mercat financer i per la participació activa al Club d’Inversió, que han estat per a Vicente Torres i Jorge Barceló, els quals també viatjaran a Londres. Així mateix, s’ha atorgat un premi al grup que millor ha sabut gestionar la cartera de renda variable, que ha estat el grup compost per Maria Martínez, Clara Ballester, Aina Viñals i Carlota Tamilla, i també se’ls atorgarà un premi de 1.000 euros.

L’objectiu d’aquest Club d’Inversió és donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats d’accions i els mercats derivats sobre renda variable per mitjà de la gestió d’una cartera de valors amb doblers ficticis i de la participació en accions formatives destinades a introduir els alumnes en el funcionament pràctic de la borsa i dels mercats de derivats, la selecció d’actius i el maneig dels instruments de cobertura de risc (futurs i opcions).

A l’acte de cloenda hi han assistit, a més dels alumnes, el senyor Antoni Fleixas, subdirector general financer i d’administració de Sa Nostra; la senyora Immaculada Duran, directora de l’Àrea d’Operació i Tresoreria de Sa Nostra; la senyora Mònica Salas i el senyor Fernando Mestres, membres de la Sala de Mercat de Sa Nostra; el doctor Javier Capó, director del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB; la doctora Margalida Payeras, coordinadora del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB i degana de la Facultat d’Economia i Empresa; i el doctor Antoni Llull, vicerector de Planificació Economicoadministrativa.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 07/05/2010

Fecha de publicación: 06/05/2010