Escuchar

El CTI ha instal·lat una zona de xarxa sense fils a la plaça del rellotge solar del campus de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

El Centre de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears ha instal·lat una zona Wi-Fi a la plaça del rellotge solar del campus universitari (situat entre els edificis Beatriu de Pinós, Guillem Colom Casasnovas i Aulari).

La implantació de la xarxa sense fils al campus universitari s’ha fet de manera gradual als diferents edificis del campus i als voltants, a Sa Riera, a les seus universitàries i ara també en un espai exterior, a la plaça del rellotge, la plaça Wi-Fi, que té les mateixes funcionalitats dels espais on hi ha accés a la xarxa sense fils.

La intenció és que la implantació del Wi-Fi al campus universitari serveixi per augmentar l'ús de les eines digitals i la convivència al voltant dels edificis.

La xarxa sense fils de la Universitat de les Illes Balears permet a la comunitat universitària poder accedir a Internet sense la necessitat d'una connexió física del seu dispositiu, afavorint així la mobilitat dels usuaris.

El mes de febrer de 2007 la xarxa sense fils de la UIB passà a formar part de la iniciativa internacional Eduroam. Això vol dir que els usuaris de les institucions associades al projecte Eduroam podran accedir, amb les seves credencials a qualsevol de les xarxes sense fils de les institucions que participen en aquest projecte. D'aquesta manera, s'ofereix un espai únic de mobilitat als usuaris membres de les institucions afiliades a Eduroam.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 05/11/2009