Escuchar

El Banc Santander ha concedit 10 ajuts a alumnes d'estudis de postgrau de la UIB en el marc dels programes de beques del curs 2010-2011

(Contenido en el idioma por defecto)

El Banc Santander ha concedit el curs 2010-2011 un total de 10 ajuts a alumnes d'estudis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears en el marc de diferents programes de beques.

El programa Beques Santander Iberoamèrica atorga cada any un total de set beques a estudiants iberoamericans que vulguin cursar estudis de màster vinculats a doctorats amb menció de qualitat i doctorats amb menció de qualitat a la UIB. L'import de cada beca és de 10.000 euros, que es complementen amb altres 2.000 euros que aporta la UIB i l'exempció de les taxes de matrícula. Enguany és la quarta edició d'aquest programa. 

El programa Fórmula Santander concedeix una beca per import de 5.000 euros a estudiants de la UIB matriculats en estudis de postgrau amb menció de qualitat per dur a terme estudis d'especialització o estades d'investigació en alguna de les més de 800 institucions que tenen conveni amb el Banc Santander arreu del món. L'any 2010 una estudiant del màster de Física realitzà una estada a la University de Nova York (Estats Units) i el 2011, un estudiant del programa de doctorat de Física realitzarà una estada de quatre mesos al Massachussets Institute of Technology (Estats Units).

El programa Escuela-Verano Santander finança enguany dues beques a alumnes de màster i de doctorat de la UIB per assistir a la Summer School on Climatic and Environmental Changes, que tindrà lloc a Sant Petersburg (Rússia) de l'11 al 17 de juliol de 2011. Els beneficiaris de la beca són dos alumnes dels màsters universitaris de Física i d'Ecologia Marina. La beca consisteix en el pagament de les despeses de desplaçament, matrícula i allotjament.

Des de l'any 2008, 32 alumnes de la UIB han gaudit de les beques concedides pel Banc Santander. L'import total de les beques concedides pel Banc Santander aquests quatre anys és de més 290.000 euros.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 27/06/2011