Escuchar

Edicions UIB presenta la traducció del llibre "Història de la meva vida", de George Sand, a càrrec de la professora de la UIB Caterina Calafat

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimecres, 21 d’abril de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: Cafè Líric.
Avinguda d’Antoni Maura, 6, Palma

Tindrà lloc la presentació de la traducció al català del llibre Història de la meva vida, de George Sand, a càrrec de la doctora Caterina Calafat, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la Universitat de les Illes Balears i traductora de l’obra, del doctor Biel Mesquida, responsable de Projectes Culturals de la UIB i codirector de la col·lecció George Sand, i de la senyora Rosa Capllonch, també codirectora de la mateixa col·lecció. L’obra és una coedició d’Edicions UIB i el Consell de Mallorca.

També assistiran a l’acte de presentació el senyor Joan Font, conseller de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Maties Garcies, director insular de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, el doctor Antonio Bernat, director d’Edicions UIB i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Història de la meva vida és l’obra magna autobiogràfica de George Sand en la qual conta des de la seva ascendència familiar a la seva visió de l’escriptura, amb tot de digressions, crítiques, comentaris, reflexions, dietaris, descripcions de viatges, retrats de persones, amistats i amors, receptes, etc. Història de la meva vida desplega la complexitat vital i intel·lectual de l’escriptora. Aquest llibre aparegué a París el 1854 i està considerat una de les quatre obres fundadores del gènere autobiogràfic. Aquesta edició, amb la traducció al català de Caterina Calafat, compta amb un pròleg de la novel·lista Carme Riera que explica la recepció de la figura i l’obra sandiana en la societat mallorquina.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 21/04/2010

Fecha de publicación: 20/04/2010