Escuchar

Concert de Nadal de les corals de la UIB i Volvox Brothers

(Contenido en el idioma por defecto)

Enguany es reuneixen aquestes dues famílies per compartir la música nadalenca al tradicional Concert de Nadal de la UIB 

Dia: diumenge, 15 de desembre de 2019
Hora: 12 hores
Lloc: Auditòrium de Palma, avinguda de Gabriel Roca, 18, Palma 

La Coral Universitat de les Illes Balears durà a terme el tradicional concert de Nadal amb gairebé quatre-cents cantaires de totes les corals filials: Corals Infantils (Cincset, Vuitdeu i Onzequinze), Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Majors de la UIB, Cor de Pares i Mares de la UIB, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Poema Harmònic, Orfeó Universitat de les Illes Balears i Cor de Dones de la UIB.  

El concert es titula Nadal en família, i una de les novetats d’enguany és la participació dels Volvox Brothers i família, que posaran la música a les veus de les corals. Aquesta singular banda està formada per quatre germans apassionats per la música que toquen tant música clàssica com rock i que, juntament amb dues germanes petites, són fills del violoncel·lista Emmanuel Bleuse i de la pianista Miriam Picker.

El preu de les entrades és de 22 euros a la platea i 17 euros a l'amfiteatre. Si voleu comprar l'entrada, ho podeu fer a les taquilles de l'Auditòrium de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores, o a la pàgina web de l'Auditòrium.

A més, teniu la opció d’obtenir un descompte de grup de 2 euros a partir de deu persones, tant a les taquilles com al web. Al web, un pic que heu triat els seients, podeu seleccionar el descompte que us surt al desplegable: “Descompte per a grup de 10 persones o més”.  

Fecha del evento: 15/12/2019

Fecha de publicación: 09/12/2019