Escuchar

Cerimònies de graduació a la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

De l’11 al 26 de juliol, al campus de Palma, i al setembre, a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera 

Les facultats i escoles de la Universitat de les Illes Balears celebren la graduació dels seus estudiants al campus de Palma de l'11 al 26 de juliol de 2019. Totes les cerimònies tindran lloc a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, a les 19 hores. També es podran seguir en directe pel CanalUIB.

Graduacions

Seus de Menorca i d'Eivissa i Formentera

Al setembre, coincidint amb la cerimònia de començament del curs acadèmic 2019-20, tindran lloc les graduacions a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Una obra gràfica de Maria Puerto per als graduats

Maria Puerto Fullana (Esporles, 2003) és l'autora de l'obra gràfica que enguany rebran els titulats de la UIB a les cerimònies de graduació, com a símbol d'agraïment i record d'una institució que els ha acollit durant els anys de la seva vida acadèmica. L'obra de Maria Puerto Fullana, Taula d'elements, l'ha escollida el jurat del concurs per obtenir la imatge gràfica per als titulats del a UIB del curs 2018-19.

L'autora és una jove pintora autodidacta amb una àmplia trajectòria artística. Fins a dia d’avui ha rebut més de vint distincions internacionals, la darrera de les quals és el Kanagawa Biennial World Art Contest 2019, al Japó. Ha exposat a catorze galeries arreu d’Europa, a la Swissartexpo 2019 de Suïssa i a l’Arte Borgo Gallery de Roma.

En referència al seu treball, l’autora afirma que «Aquesta obra representa la meva visió de la taula d’elements; la seva harmònica simbiosi amb el medi natural, i la seva implicació en la vida, tant els que formen part de la matèria viva com els que fem servir en els materials que ens envolten i amb els quals construïm la vida quotidiana». 

La UIB convoca cada any un procés de selecció de l’autor a través d’un concurs d’artistes. La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i la UIB han col·laborat en el procés de selecció, producció i difusió de l’obra que s’ha elegit. 

Fecha del evento: 11/07/2019

Fecha de publicación: 05/07/2019