Escuchar

Campus Esport renova la piscina coberta

(Contenido en el idioma por defecto)

La UIB celebra el XXè aniversari de Campus Esport amb la presentació de les instal·lacions esportives renovades 

Dia: divendres, 4 d'octubre de 2019
Hora: 13 hores
Lloc: edifici de Campus Esport, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears arrenca el curs acadèmic amb l’estrena de la reforma de les instal·lacions esportives del Campus Esport. El Rector de la UIB, Llorenç Huguet, el director de la Fundació Universitat Empresa, Luis Vegas, i Joan Fageda, ex-batle de Palma visitaran les instal·lacions esportives i presentaran la piscina coberta totalment renovada. Aquesta renovació ha tingut una inversió aproximada de 327.000 euros.

Les feines de millora també han inclòs un revestiment nou del fons i les parets de la piscina, la substitució del canals i desguàs d’aigua i la instal·lació d’un nou sistema de tractament d’aigua basat en l’electroporació, que utilitza les sals minerals presents a l'aigua per crear clor. Aquest tractament és més segur, ja que no interactuen àcid i clor, i més ecològic, ja que no és necessari renovar l'aigua amb tanta freqüència.

Any rere any, i amb l'objectiu de mantenir les instal·lacions esportives de la UIB a l’avantguarda, el Campus Esport incorpora serveis nous i propostes innovadores, com les pistes de pàdel i de tennis, el circuit de cros, les escoles esportives, les competicions, el serveis de lloguer d’espais i de miniclub per a infants, els serveis d’entrenament personal i l’aplicació per a dispositius mòbils.

Seguint amb aquesta continua evolució, la UIB celebra el XXè aniversari de les instal·lacions esportives amb la reobertura de la piscina coberta i mostra, d’aquesta manera, la vocació pública i el compromís amb els valors de l’esport. 

Fecha del evento: 04/10/2019

Fecha de publicación: 03/10/2019