Escuchar

Al voltant de 150 persones visitaran el campus a les jornades Vine a la UIB per als més grans de 25, 40 i 45 anys

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimarts, 27 d’abril de 2010
Hora: 16 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant el Servei d’Informació de la UIB i seguint el programa de portes obertes Vine a la Universitat, organitza unes noves jornades de visita al campus, aquest cop adreçades als estudiants que han superat la prova d’accés a la Universitat per als més grans de 25 anys, més grans de 45 anys o que tenen més de 40 anys amb acreditació laboral o professional, i que volen iniciar estudis universitaris a la UIB. S’han inscrit en aquesta jornada informativa al voltant de 150 persones interessades a cursar estudis universitaris a la UIB.

Aquesta jornada s’emmarca dins del pla de difusió de la informació prèvia a la matrícula que es preveu amb la implantació de l’espai europeu d’educació superior, a través del qual es pretén donar a conèixer l’oferta d’estudis de la UIB i explicar els tràmits d’accés a la Universitat que han de seguir aquests futurs estudiants, com la preinscripció i la matrícula, a més d’informar-los sobre altres qüestions d’interès per als futurs estudiants com les beques i els ajuts que són a la seva disposició. Així mateix, s’informarà sobre els recursos que tenen al seu abast els alumnes i es mostrarà als futurs estudiants les instal·lacions i els serveis de què disposa la UIB.

El programa consta d’una benvinguda al campus amb lliurament de material, una sessió informativa sobre preinscripció i matrícula, la presentació del Departament d’Orientació i Inserció Professional i una visita guiada per les instal·lacions del campus universitari.

Aquesta serà la quarta jornada de portes obertes que organitza el Servei d’Informació de la UIB, després de dues jornades adreçades als estudiants de secundària i als centres escolars i una tercera adreçada a les famílies dels futurs estudiants.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 27/04/2010

Fecha de publicación: 26/04/2010