Escuchar

38 estudiants recolliran els seus diplomes en la cloenda de la X edició de la Universitat Oberta per a Majors, UOM

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dilluns, dia 30 de juny de 2008
Hora: 18 h
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc l'acte de cloenda de la X edició de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, de la Universitat de les Illes Balears, que s'organitza amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, la Banca March i El Corte Inglés.

Enguany 20 estudiants recolliran el diploma sènior que acredita haver aprovat els tres primers cursos de la UOM a Palma, i 18 estudiants, el diploma sènior superior que acredita haver aprovat els dos darrers cursos. En total, hi han participat 472 estudiants majors de cinquanta-cinc anys.

La UOM és un programa que apropa la Universitat a la gent gran de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també possibilitar l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

Hi assistiran la senyora Francesca Garcias, directora general d'Universitat del Govern de les Illes Balears, la senyora Josefina Santiago, consellera d'Afers i Promoció Socials del Govern de les Illes Balears, la senyora Dolça Mulet, consellera executiva d'Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externas d'El Corte Inglés, la doctora Carme Orte, directora de la UOM, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, entre d'altres autoritats.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 30/06/2008