Escuchar

Curs d’Especialització «Metagenómica funcional: Cómo inferir funciones a partir de datos ómicos en estudios microbianos»

(Contenido en el idioma por defecto)

Curs del Doctorat en Microbiologia Ambiental i Biomèdica

El 26 i 27 de juny es realitzarà el curs d’Especialització «Metagenómica funcional: Cómo inferir funciones a partir de datos ómicos en estudios microbianos», organitzat pel Doctorat en Microbiologia Ambiental i Biomèdica de la UIB.

El curs, de 9 hores de durada, serà impartit pel doctor Manuel Ferrer i tres membres del seu equip, de 9 a 13.30 hores a la sala 1a de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

A aquest curs teòric-pràctic es presentaran diferents aproximacions que permetran inferir les funcions que duen a terme els microorganismes en sistemes complexes, bé siguin mostres ambientals o del microbioma humà. El curs es planteja en base a sessions teòriques i exemples pràctics d’aplicació de diferents mètodes i eines informàtiques.

El doctor Manuel Ferrer és responsable del grup «Biotecnología de Sistemas» de l’Instituto de Catálisis y Petroleoquímica ICP-CSIC de Madrid.

Aquesta conferència ha estat finançada per la convocatòria del Programa d’impuls i internacionalització per a estudis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears 2018-19.

Fecha de publicación: 25/06/2019