Escuchar

Conferència del Màster Universitari en Primera Infància: Perspectives i Línies d'Intervenció.

(Contenido en el idioma por defecto)

El Màster en Primera Infància: Perspectives i Línies d'Intervenció organitza el seminari “Sufrimiento emocional compartido y trastornos psicosomáticos en el bebé” que serà impartida pel Dr. Pascual Palau Subiela, el proper dijous dia 4 de maig a l’Aula 6 de l’Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda, de les 16:30 a les 19:30 hores.

El Dr. Palau Subiela és doctor en Psicologia Clínica i de la Salut. Psicòleg especialista en Psicologia Clínica. Psicosomatòleg de bebès i nins, format a l’hospital Pierre Marty (Paris). També és membre titular formador de l’Institut de Psicosomàtica de Paris i de l’Association Internationale de Psychosomatique Pierre Marty, i consultor hospitalari en Patologia Psicosomàtica de bebès i nins i Psicopatologia Perinatal i Infantil.
És el responsable de l’organització i coordinació del Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil de la Universitat de Valencia - ASMI WAIMH Espanya; i l’organitzador del programa de doctorat en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil de la Universitat de Valencia - ASMI WAIMH España.
El Dr. Palau Subiela és el president d’ASMI (Asociación para la salud infantil desde la gestación).

Aquesta conferència ha estat finançada per la convocatòria dels “Ajuts per a donar suport als estudis oficials de màster” 2016-2017.

Fecha de publicación: 02/05/2017