Escuchar

La FUEIB convoca la beca ROBOT per cursar el Màster en Enginyeria Industrial

(Contenido en el idioma por defecto)

L’objectiu d’aquesta beca és premiar l’esforç de l’alumnat i facilitar-li l’accés al món laboral oferint-li un grau de qualificació elevat

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració de l'empresa ROBOT i l'Escola Politècnica Superior de la UIB (EPS), ofereix la beca ROBOT per cursar el Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La beca s’ha presentat avui a Son Lledó en un acte en el qual han intervingut la doctora Lorenza Carrasco Martorell, directora de l’Escola Politècnica; el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, i el senyor Bernat Bonnín, conseller delegat (CEO) de ROBOT, SA.

També hi han assistit el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals; el senyor Lluís Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; la senyora Esther Morales, i el senyor Adrián Morey, de l’empresa ROBOT, SA.

Beca ROBOT

L’objectiu d’aquesta beca és premiar l’esforç de l’alumnat i facilitar-li l’accés al món laboral oferint-li un grau de qualificació alt. La beca cobreix la totalitat de la matrícula del Màster universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Pot sol·licitar la beca l’alumnat que cursi el grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UIB i l’acabi enguany.

Les persones que vulguin optar a la beca han d’emplenar el formulari d’inscripció i enviar la documentació següent:

  • Curriculum vitae (CV)
  • Expedient acadèmic
  • Preinscripció al Màster universitari en Enginyeria Industrial de la UIB el curs acadèmic 2019-20
  • Còpia del TFG
  • Resguard compulsat d’haver sol·licitat el títol universitari o el títol universitari

El termini per presentar candidatures acaba el divendres, 27 de setembre de 2019, a les 14 hores. 

Fecha de publicación: 13/06/2019