Escuchar

L'Orquestra de la UIB tanca el curs amb un concert a l'església de Monti-sion de Palma

(Contenido en el idioma por defecto)

Més de 30 alumnes que formen part de l’Orquestra de la UIB oferiran un concert gratuït per posar punt al curs 

Dia: diumenge, 19 de maig de 2019
Hora: 19.30 hores
Lloc: església de Monti-sion, c/ de Monti-sion, 24, Palma 

El diumenge 19 de maig l’Orquestra de la Universitat de les Illes Balears (OUIB), dirigida per Xisco Amengual, farà un concert de final de curs gratuït, en què mostrarà la feina feta el darrer any. L’Orquestra està formada per 32 estudiats que combinen els estudis universitaris i la pràctica musical.

El primer concert de l’OUIB va ser el de Nadal, el desembre passat, que s’organitzà conjuntament amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma (filial de la Coral UIB), dirigida per Santiago Francia, i que va ser el punt de partida de diverses intervencions que l’Orquestra a dut a terme a la UIB.

L’objectiu de l’OUIB per als pròxims anys és créixer, per la qual cosa el projecte està obert a la participació de l’alumnat amb estudis de música i que tinguin curiositat per la pràctica musical.  

Sobre l’OUIB

La creació de l’Orquestra de la Universitat de les Illes Balears (OUIB) sorgeix de la necessitat d’un nombre significatiu d’estudiants de la UIB que, a més d’estar-hi matriculats, tenen formació musical. Per iniciativa d'aquests estudiants, el Servei d’Activitats Culturals ha donat suport a la creació de l'Orquestra Universitat de les Illes Balears, que pretén ser una plataforma que permeti als estudiants continuar la pràctica de l’instrument que toquen.

Programa 

Fecha del evento: 19/05/2019

Fecha de publicación: 13/05/2019