Xerrada: «El fonoll marí, una hortalissa oblidada amb noves perspectives de consum»

(Contenido en el idioma por defecto)

Coneix la composició nutritiva, les propietats i els usos del fonoll marí de la mà de José Luis Guil Guerrero, llicenciat en Biologia i Farmàcia i doctor en Nutrició i Bromatologia per la Universitat Complutense de Madrid.

Lloc: a l’aula A7 de l’edifici Sa Riera.

El dilluns dia 26 de setembre de 2016 a les 18 hores no et pots perdre la xerrada sobre el fonoll marí organitzada per Sa Llubinera i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable.

El doctor José Luis Guil tractarà els continguts següents:

  1. El consum de les plantes silvestres al llarg de la història
  2. El fonoll marí (FM): característiques botàniques, distribució geogràfica
  3. Usos actuals i històrics del FM
  4. Composició nutritiva del FM
  5. Oli essencial del FM
  6. Altres constituents actius del FM
  7. Activitat biològica del FM
  8. Perspectives d'ús i de consum del FM i les preparacions derivades als diferents sectors del mercat.

Aprofitarem la xerrada per fer la presentació d’un concurs de receptes saludables que es durà a terme a la UIB, amb la col·laboració especial de Sa Llubinera.

No és necessari inscriure's. Entrada lliure.

Fecha del evento: 26/09/2016

Fecha de publicación: Wed Sep 14 08:52:00 CEST 2016